1. Njemački je najrasprostranjeniji jezik u Europi. Službeni je jezik u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Luksemburgu i Lihtenštajnu i materinji jezik za gotovo 120 milijuna ljudi, dok se mnogi njime koriste kao drugim jezikom.
  2. Njemačka ima treću najjaču ekonomiju na svijetu i najveći je svjetski izvoznik.
  3. Znanje njemačkog otvara vam brojne mogućnosti u poslovnom svijetu – za rad u njemačkim multinacionalnim kompanijama ne samo u Europi već i u ostatku svijeta.
  4. Njemački je jezik inovatora. Sjetite se samo izuma sjajnog Gutenberga, Hertza, Ehrlicha i drugih bez kojih nam je život danas nezamisliv!
  5. Možete besplatno pohađati fakultete u Njemačkoj. Iako postoji dio predavanja na engleskom jeziku, većina fakulteta nastavu održava isključivo na njemačkom. Studiji se plaćaju iz poreza, tako da većina studenata u Njemačkoj ne plaća školarinu. No nemojte misliti da je zbog toga kvaliteta njemačkih fakulteta manja. Upravo suprotno, nekoliko njih nalazi se među najboljima na svijetu.

Još razmišljate o upisivanju njemačkog jezika? Nema razloga, u SMART-u vas očekuju profesionalci koji će prema najboljoj metodi učenja, SMART metodi, sasvim sigurno u vama probuditi i dodatnu želju za znanjem!