AKCIJA TRAJE OD 1.6. DO 31.8.!

Česta pitanja o tečajevima

Zašto baš individualna nastava?

Individualna nastava savršeno je rješenje za svakoga tko želi potpuno personalizirano iskustvo učenja jezika, prilagodljivost termina i potpunu posvećenost profesora. Upisivanjem individualnog tečaja za djecu ili odrasle dobivate potpunu kontrolu nad brojem sati, trajanjem tečaja i možete se upisati bilo kada, bez obzira na početak nastavnog semestra!

Obuhvaća li individualna nastava sve vrste tečajeva?

U Smart školi možete pohađati individualnu nastavu bilo kojeg od tečajeva u ponudi. Individualni tečajevi općeg jezika tako vam omogućuju brži završetak jednog stupnja, a na konverzacijskim tečajevima možete razgovarati o temama koje su važne vama.

Može li se individualna nastava pohađati online?

Kako biste uštedjeli na vremenu i lakše uklopili tečaj stranog jezika u svoj raspored, sve individualne tečajeve možete pohađati online. Odaberite tečaj i termin za sebe ili svoje dijete i učite iz udobnosti vlastitog doma!

Tko može pohađati individualnu nastavu stranog jezika?

Individualna nastava može se prilagoditi vašim potrebama bez obzira na razlog iz kojeg ste se odlučili pohađati tečaj.

Koji su troškovi upisa individualne nastave u Smart školi?

Upisnina je uključena u cijenu školarine, a plaćanje možete ugovoriti i na jednake rate ovisno o duljini tečaja koju odaberete. Udžbenik za tečaj nije uključen u cijenu (a za određene vrste tečajeva nije ni potreban), no kako bismo vam uštedjeli vrijeme, nudimo mogućnost naručivanja udžbenika na adresu škole.

ŽELIM INDIVIDUALNU NASTAVU brzi upit