intenzivni tečaj
Instrukcije iz školskih predmeta

Zbog natrpanih programa i velikih razreda u školi, mnogo djece se bori sa školskim gradivom. Bez obzira na uzrok problema, kao roditelj želite ga riješiti jer ste zabrinuti za budućnost svog djeteta. Instrukcije se mogu organizirati u prostorima Smart škole, u vašem domu ili online.

U Smart školi možete naći instrukcije za sve predmete za osnovnu i srednju školu, čitanje lektire pa sve do pisanja zadaća, a najbolji rezultati se postižu redovnim dolascima i kontinuiranim radom. Naš je pristup učinkovit jer pomažemo vašem djetetu da razumije zašto, a ne da uči pravila napamet. Vjerujemo da je razumijevanje jedini pravilan način za učenje gradiva. Upravo zbog toga smo razvili našu Smart metodu, koja potiče razumijevanje i komunikaciju kroz stvarne primjere.

Koliko traju instrukcije?

Kako bismo osigurali kvalitetu instrukcija i prilagodili tempo vašem djetetu, razgovarat ćemo s vama o problemima s kojima se susreće. Nakon toga ćemo procijeniti potreban broj sati. Tijekom trajanja instrukcija, naši će profesori komunicirati s vama i javljati vam napredak te potencijalne nove probleme koji su nastali uvođenjem novog gradiva u školi.

Odlučili ste se za instrukcije – što dalje?

Ako želite upisati dijete na instrukcije, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste predmet zainteresirani, slijedi razgovor s vama i vašim djetetom. Taj će nam razgovor pomoći da otkrijemo probleme u razumijevanju i omogućiti da vaše dijete napreduje u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju, ostaje vam samo odabrati tip instrukcija koji želite. Vaše dijete može pohađati instrukcije u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Za više informacija nas kontaktirajte na naš mail info@smart-jezici.hr
.

Cjenik
1. 1. Mjesečni paket neograničene poduke školskih predmeta u malim grupama s dnevnim boravkom (do 8 sati dnevno, 9-17h) s ugovorom na školsku godinu 150 EUR (10% popusta na nastavljače)
2. Mjesečna naknada neograničene poduke iz školskih predmeta u malim grupama s dnevnim boravkom (do 8 sati dnevno, 9-17h), bez ugovora 180 EUR (nema popusta)
3. Mjesečni paket za 2 sata dnevno u maloj grupi s dnevnim boravkom uz ugovor 130 EUR (10% popusta na nastavljače)
4. Mjesečni paket za 2 sata dnevno u maloj grupi s dnevnim boravkom bez ugovora 150 EUR 
5. Jedan dolazak učenje u grupi, 3 sata i više dnevno 20 EUR
6. Instrukcije po satu 15 EUR (1 na 1)
7. Godišnji paket instrukcija po satu (1 na 1) uz ugovor (do 36 dolazaka), 540 eur – 10% popusta na rate
8. Dnevni boravak od 9 do 17 sati (od 7 godina starosti) 50 EUR mjesečno bez ugovora, bez obroka, mogućnost igre ili/i pisanje zadaća/učenja.