Česta pitanja o tečaju

Početni i napredni intenzivni tečajevi jezika za odrasle

Intenzivni tečajevi najbrži su način za usvajanje stranog jezika. Tijekom tečaja, brzo ćete unaprijediti komunikacijske vještine i savladati gramatiku i vokabular.

Kako izgleda nastava na intenzivnom tečaju jezika?

Intenzivni tečaj jezika odabiru polaznici koji žele usvojiti strani jezik u kratkom vremenu. Moguće ga je pohađati uživo ili online. Za pohađanje tečaja potreban vam je udžbenik i radna bilježnica, a naši profesori često izrađuju i posebne nastavne materijale.

Na satu intenzivnog tečaja usvajate vještine čitanja, slušanja, pisanja i usmenog izražavanja na stranom jeziku. S obzirom na to da naglasak stavljamo na komunikaciju, često ćete razgovarati s ostalim polaznicima tečaja i profesorom.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Kako nam je vaš napredak iznimno važan, poticat ćemo vas da aktivno sudjelujete na svakom satu. Pružit ćemo vam mogućnost obrađivanja dodatnih tema i organizirati aktivnosti prilagođene jezičnoj razini.

Osim udžbenika, tijekom nastave ćete koristiti i dodatne materijale i vježbe. Za brže usvajanje jezika, postoji mogućnost igranja uloga i upotrebe isječaka iz časopisa i novina.

Koliko traje intenzivni tečaj?

Grupni tečajevi traju 40 školskih sati, što znači tri dana u tjednu po tri školska sata. Kako biste prije svakog sata stigli ponoviti gradivo, uvijek ćete imati jedan dan razmaka između nastave. Ako se odlučite na individualnu nastavu, sami birate intenzitet i broj školskih sati.

Odlučili ste se za intenzivni tečaj jezika – što dalje?

Ako želite upisati intenzivni tečaj jezika, potrebno je kontaktirati nas. Trenutno nudimo intenzivne tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika. Intenzivni tečaj jezika možete pohađati uživo ili iz udobnosti vlastitog doma. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.