Individualna nastava ukratko

Sati                     Po izboru

Tjedana             Po izboru

Vrsta tečaja      Po izboru

Potvrda             da

Jezici                  engleski, njemački, talijanski,

                           francuski, španjolski

 
Individualna nastava stranog jezika

Zašto baš individualna nastava?

Individualna nastava savršeno je rješenje za svakoga tko želi potpuno personalizirano iskustvo učenja jezika, prilagodljivost termina i potpunu posvećenost profesora. Upisivanjem individualnog tečaja za djecu ili odrasle dobivate potpunu kontrolu nad brojem sati, trajanjem tečaja i možete se upisati bilo kada, bez obzira na početak nastavnog semestra!

Obuhvaća li individualna nastava sve vrste tečajeva?

U Smart školi možete pohađati individualnu nastavu bilo kojeg od tečajeva u ponudi. Individualni tečajevi općeg jezika tako vam omogućuju brži završetak jednog stupnja, na konverzacijskim tečajevima možete razgovarati o temama koje su važne vama, a na individualnim tečajevima poslovnog jezika ćete moći brže svladati vokabular koji vam je svakodnevno potreban tijekom rada. Individualno se mogu pohađati i svi tečajevi iz ponude za djecu, kao i pripremni tečajevi za međunarodne diplome poznavanja stranog jezika.

Može li se individualna nastava pohađati online?

Kako biste uštedjeli na vremenu i lakše uklopili tečaj stranog jezika u svoj raspored, sve individualne tečajeve možete pohađati i online. Odaberite tečaj i termin za sebe ili svoje dijete i učite iz udobnosti vlastitog doma!

Tko može pohađati individualnu nastavu stranog jezika?

Individualna nastava uživo može se prilagoditi vašim potrebama bez obzira na razlog iz kojeg ste se odlučili pohađati tečaj. No ako se odlučite za pohađanje individualne nastave online, možete uključiti i psa, mačku, hrčka ili bilo kojeg drugog kućnog ljubimca. Ne možemo jamčiti da će i oni progovoriti, ali mogu vam praviti društvo!

Koji su troškovi upisa individualne nastave u Smart školi?

Svi individualni tečajevi mogu se upisati po cijenama istaknutim u našem cjeniku.  Upisnina je uključena u cijenu školarine, a plaćanje možete ugovoriti i na jednake rate ovisno o duljini tečaja koju odaberete. Udžbenik za tečaj nije uključen u cijenu (a za određene vrste tečajeva nije ni potreban), no kako bismo vam uštedjeli vrijeme, nudimo mogućnost naručivanja udžbenika na adresu škole.