Smart Grupa

Smart grupa tvrtka je koja posluje od 2006. godine, a u sklopu svoje djelatnosti nudi brojne usluge poput tečajeva stranih jezika za odrasle i djecu, prevoditeljske usluge, usluge sudskog tumača te najam poslovnog prostora.

Misija

Smart škola nastoji svakom klijentu pružiti uslugu po mjeri.

Kroz nastavu potičemo polaznike na aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja te osiguravamo učenje u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Kroz naš sustav nastave naglasak stavljamo na napredak polaznika te kontinuirano pratimo njihovo zadovoljstvo kvalitetom naših usluga.

Vizija

Kvalitetnom uslugom i zadovoljstvom naših polaznika nastojimo ojačati prepoznatljivost našeg brenda te postati vodećom školom stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba. Kontinuiranim praćenjem trendova na tržištu i uvođenjem inovacija nastojimo postati ustanova s međunarodno priznatom kvalitetom te ojačati suradnju s inozemnim partnerima kako bismo našim klijentima omogućili praksu na „licu mjesta“.

Smart metoda

Successful – Meaningful – Ambitious – Reliable – Trustworthy = SMART

Naš iskusni tim profesora razvio je metodu koja stavlja naglasak na osjećaj napretka. Nije važno koliko toga još morate naučiti, važno je koliko ste znanja do sada usvojili.

Svaki je sat obogaćen odgovarajućim aktivnostima koje Vas vode korak po korak do željenog cilja – upotrebe stranog jezika u svakodnevnim situacijama. Aktivna komunikacija na stranom jeziku provodi se već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

Kroz individualni i grupni rad, svaki polaznik podjednako sudjeluje u nastavi, što profesorima omogućuje potpuno približavanje pojedincu te zapažanje njegovih sposobnosti, interesa i postignuća. Stoga se ne mučite dalje s proučavanjem različitih metoda učenja koje postoje i neka SMART metoda bude Vaš pametan izbor.

O nama

Kvaliteta

Sustavom nadzora kvalitete pratimo zadovoljstvo klijenata te sustavno proširujemo i poboljšavamo svoje usluge. Naš je primarni zadatak zadovoljstvo klijenata. U suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva Smart grupa realizirala je projekt unapređenja kvalitete i usluga. Projekt je financirala Europska unija, a provodi ga CIFESAL u konzorciju sa SGS Nizozemska. Smart škola u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU ušla je u potprogram Grundtvig za stručno usavršavanje. Program je realiziran 2013. godine. Škola Smart, kao partner za polaganje verificiranih ispita engleskog jezika za British Council, primila je priznanje veleposlanika Ujedinjenog kraljevstva u Republici Hrvatskoj, Davida Slinna.

SMART team

O nama

Daniela Dapas, direktorica i profesorica talijanskog jezika i lingvistike

Sudski sam tumač za talijanski jezik te profesor talijanskog jezika i književnosti i diplomirani lingvist. Diplomu sam stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica sam i voditeljica škole stranih jezika ‘Smart’ u sklopu koje djeluje i centar za talijanski jezik i kulturu ‘Ciao!’. Završila sam osnovnu školu u Italiji, gdje sam proteklih godina sudjelovala na brojnim seminarima i usavršavanjima. Od 2011. godine predsjednica sam Zajednice Talijana u Zagrebu, čija je matična institucija Talijanska unija u Rijeci. Prevođenjem i podučavanjem se bavim od 1996. godine. Član sam Udruge stalnih sudskih tumača.

O nama

Ivan Vidić, profesor engleskog i hrvatskog jezika

“Ja sam Ivan, zaljubljenik u jezike i njihovu izražajnu moć. Volim ih istraživati te poticati druge na istraživanje i učenje. Zbog toga na mojim satima učimo, pored toga kako se nešto kaže, i zanimljivosti o jeziku i kulturi. Radujem se suradnji s polaznicima!”
 
O nama

Marko Brkić, profesor engleskog jezika

“U Smartu sam gotovo 8 godina i stekao sam brojna poznanstva te mnogo lijepih iskustava u radu sa djecom, tinejdžerima, odraslim polaznicima i, naravno, ostalim profesorima i mentorima.”

O nama

Anamarija Hlušička Pulić, profesorica talijanskog jezika i turkolog

“Učenje jezika uvijek je avantura, a najljepše je upoznavati i pratiti nove polaznike koji nam se u toj avanturi pridruže jer oni su mi uvijek inspiracija za bolji rad, za učenje novoga.”

O nama

Melita Gal, profesorica engleskog i njemačkog jezika

“Učenje stranog jezika obogaćuje na toliko puno načina. Svakim novim jezikom otvara se jedan novi svijet, šire se horizonti i razvija tolerancija i razumijevanje među ljudima. Svladavati jednim jezikom sve više i više smatram jako uzbudljivim procesom. Zašto ne probati i uvjeriti se?”

O nama

James Yarbrough, izvorni govornik engleskog jezika i direktor, The American Center

“Hello, everyone, I’m James! I’m a native English speaker teaching at Smart School. I graduated from the Citadel (the college portrayed in the TV series House of Cards). I have been teaching Croatians for over 7 years and I have directed two of Zagreb’s well-known native speaking English Schools! I love explaining the common grammatical problems facing Croatians such as tenses (especially the perfect aspect), articles, and indirect forms. Join me in Smart School’s conversation course and let’s make you native together!”

O nama

Kristina Čehić Paliska, profesorica talijanskog jezika

“Čar lepršavosti talijanskog jezika lako dopire do uha, pa se učenje jezika čini kao igra. U talijanski jezik zaljubila sam se još kao dijete. Vrlo rano sam svladala jezik i od tada često čitam talijansku literaturu i pratim talijansku kinematografiju. Kao profesorica ta iskustva rado prenosim svojim polaznicima.”

O nama

Ema Majer, španjolski jezik

“Moje ime je Ema i predajem španjolski jezik koji sam zavoljela još prije dva desetljeća kada su me bake upoznale s meksičkim sapunicama. Ljubav prema španjolskom jeziku rasla je kroz godine, a sada je želim prenositi i na druge. Pozivam Vas da navratite u Smart na dozu španjolskog jezika te da usput upoznate kulturu cijelog hispanskog svijeta.”

O nama

Helga Ptiček, profesorica francuskog

“Moje ime je Helga i nova sam nastavnica francuskog jezika. Volim poučavati odrasle i djecu svih uzrasta te pratiti njihov napredak u usvajanju stranog jezika. Smatram da je poučavanje plemenit i predivan posao te se radujem izazovima koje ono sa sobom nosi. Ako ste zainteresirani istraživati ljepotu francuskog jezika sa mnom rado ću vam je otkriti.”

O nama

Iva Gavran, profesorica engleskog i talijanskog

“Ja sam Iva, okorjela jezičarka koja voli putovati, istraživati, saznavati, upoznavati i doživljavati nova iskustva. Možda očekivano, moje su strasti jezici i kulture, ali i novi ljudi i njihove priče te novi doživljaji. Učenjem jezika otvara nam se prozor u nove svjetove, a upravo je to ono što želim podijeliti sa svojim učenicima.”

Dora Jakovina

Dora Jakovina, profesorica engleskog jezika i pedagogije

“Hey everyone! Zovem se Dora i nova sam profesorica engleskog jezika u Smart školi. Svojim polaznicima želim pokazati da učenje jezika može biti dinamičan i zabavan proces kroz koji otkrivamo nove kulture. Svakom satu pristupam s pozitivnom energijom kojom želim dodatno motivirati svoje polaznike i stvoriti ugodnu radnu atmosferu.”

O nama

Romina Damijanić, engleski i švedski

“U slobodno vrijeme istražujem engleske serije, filmove i glazbu koje ću na satu rado preporučiti onima koji žele znati, čuti i vidjeti više.”

O nama

Lucija Župan, njemački jezik

“Haalllo! Moje ime je Lucija i nova sam profesorica njemačkog jezika. Također sam novi član Smart grupe i nadam se da ću svojim entuzijazmom i zainteresiranošću za ovaj posao doprinijeti što uspješnijem ranom učenju stranog jezika! :)”

O nama

Michelle Bujan, profesorica engleskog jezika

“Hi there! I am a freelance English language and literacy teacher from Vancouver, Canada.In our conversation classes we will discuss topics and themes that you find interesting. We will blend structure and fun, so that you learn in a way that is memorable and enjoyable.”

O nama

Ivana Klešković, profesorica engleskog i ruskog jezika

Ja sam Ivana, ljubiteljica stranih jezika i modernih tehnologija. Moja je želja prenijeti znanje, ali i ljubav prema jezicima služeći se individualiziranim i inovativnim metodama. 
Ako želite uroniti u svijet anglofonih kultura na suvremen i zabavan način, na pravom ste mjestu!
O nama

Martina Mihaljević, profesorica francuskog jezika

Bonjour! Ja sam Martina, nova profesorica francuskog jezika u Smart-u. Smatram da je učenje stranih jezika ono što nas obogaćuje, povezuje i otvara vrata za nove ljude, kulture i zemlje, a francuski kao jezik ljubavi i kulinarstva dopušta da uživamo u procesu njegova učenja. 

Škola

Rođendani

Brošure / Brochures

Partner: