Prijevod uz pratnju

U poslovnom ste posjetu u zemlji čiji jezik ne govorite? Sudjelujete na konferencijama na kojima je većinski zastupljen jezik koji ne poznajete? Sudjelovanje na novinarskim pressicama Vam predstavlja noćnu moru?

Sigurno Vam je potreban prijevod uz pratnju! Naši prevoditelji specijalizirani su za cjelodnevnu pratnju klijenata za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, asistenciju tijekom shoppinga, no, i ono najvažnije, tijekom poslovnih sastanaka i slično.

Možete se slobodno prepustiti profesionalnosti naših prevoditelja koji može prevoditi sa Vašeg jezika i na drugi strani jezik. Pomoći će Vam pri snalaženju u zemlji jer prvenstveno poznaje narod te kulturu zemlje u kojoj Vas prati. Samim time znamo da smo itekako sposobni savjetovati Vas i pratiti gdje god je to potrebno.

Prevoditelji ostaju uz klijenta i dok ugovaraju sastanke, dogovaraju odsjedanje u hotelima, kupuju i bookiraju karte za avion, tijekom neformalnih telefonskih razgovora i slično pritom uzimajući u obzir povjerljivost svih poslovnih i neformalnih sastanaka i razgovora.

Slobodno nam se obratite jer smo uvjereni kako ćete i Vi i Vaši poslovni suradnici na naše prevoditelje biti itekako ponosni.

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb