Online tečajevi stranih jezika u Smartu

Online tečajevi stranih jezika postaju sve popularniji iz dana u dan. S obzirom na to da svi imamo sve manje slobodnog vremena, lako je razumjeti zašto. Uz posao, obitelj, prijatelje i ostale svakodnevne obaveze, nije lako izdvojiti vrijeme za sebe. Ugurati četiri školska sata tjedno u pretrpan raspored već samo po sebi predstavlja izazov. Ako ne živite u blizini škole, to se vrijeme može popeti na čak dva dodatna sata koja provedete u prometu.

Zbog uštede vremena i fleksibilnosti koja dolazi s online tečajem, sve više naših polaznika bira upravo taj tip nastave. Uđite u našu online učionicu klikom miša iz udobnosti vlastitog doma, kuće za odmor ili bilo kojeg drugog mjesta. Niste se mogli uključiti u nastavu zbog drugih obaveza? Nema problema – pogledajte sat koji ste propustili kad uhvatite vremena!

Online tečajevi dostupni su za sve jezike i programe u ponudi Smart škole. Idealno su rješenje za svakoga tko želi:

  • najsuvremeniji način online učenja putem virtualne učionice
  • fleksibilnost lokacije
  • uštedu vremena i smanjenje troškova
  • mogućnost pregleda tečaja nakon nastave
  • program u skladu s europskim standardima

Česta pitanja o online tečajevima

1. Kako funkcionira online učenje?

Nastava se odvija online u stvarnom vremenu. Nakon dogovaranja termina nastave, potrebno je uključiti se na sat putem naše virtualne učionice. Osim udžbenika i internetske veze, potrebno vam je računalo s kamerom i mikrofonom.

2. Brine me kvaliteta online nastave. Je li istina da je online učenje manje kvalitetno?

Iako mnogo ljudi tvrdi da je fizička učionica kvalitetnije rješenje, u tome nema mnogo istine. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je svugdje kvaliteta online nastave jednaka onoj uživo, no Smart škola nudi tu opciju već više od 10 godina. Naši su profesori uvijek u toku s tehnološkim naprecima, a neki rade isključivo online. Lokacija je jedina razlika između Smart online nastave i nastave uživo.

3. Na nastavi uživo, profesor zapisuje informacije na ploču. Kako funkcionira prenošenje znanja na online nastavi?

Odgovor je jednostavan: virtualnom pločom! Naša online učionica ima integriranu virtualnu ploču na koju profesor zapisuje na isti način kao i tijekom nastave u učionici. Koliko ste se puta našli u situaciji da nešto niste na vrijeme zapisali? Nedostatak fizičke ploče je u tome što nema neograničenu veličinu. Kada se prostor popuni, profesor je mora obrisati. U online nastavi to se ne može dogoditi jer virtualna ploča nudi neograničenu količinu prostora. Nakon sata, ploči možete pristupiti i vidjeti sve što je zapisano na jednom mjestu.

4. Koji se jezici najčešće uče online?

Ne možemo govoriti za cijeli svijet, ali u Smart školi polaznici najčešće odlučuju upisati online tečajeve iz engleskog, njemačkog i francuskog jezika. No ako ste zainteresirani za, primjerice, talijanski ili španjolski, ne brinite – Smart nudi online tečajeve svih jezika iz ponude.

Odlučili ste se za online tečaj – što dalje?

Ako želite upisati online tečaj stranog jezika, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi procjena stupnja u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Ova će nam procjena pomoći da odaberemo prikladni program za vas i omogućiti vam da napredujete u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju vašeg trenutnog znanja, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Osim individualnih i grupnih tečajeva, Smart škola nudi i dodatne opcije kako bismo osigurali zadovoljstvo naših polaznika. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

9 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb