Pripremni tečaj za međunarodno priznate diplome

Smart organizira pripremne tečajeve za međunarodno priznate diplome kao što su Cambridge ESOL ispiti. Cambridge ispiti jedni su od vodećih međunarodno priznatih ispita podijeljeni prema dobnim skupinama i jezičnim sposobnostima koji Vam pomažu pri zapošljavanju, međunarodnoj razmjeni, studiju i stipendijama u inozemstvu.

Kako izgleda pripremni tečaj za međunarodne diplome?

Pripreme za međunarodno priznate diplome prilagođene su razini na kojoj ste se odlučili testirati, a moguće ih je pohađati uživo ili online. Za pohađanje tečaja potrebna vam je bilježnica i odabrana literatura za pripremu prilagođena testu koji polažete.

Na pripremama za međunarodne diplome vježbate vještine pisanja, slušanja, čitanja i usmenog izražavanja. Možete očekivati stručno vodstvo kroz tipove zadataka koji će se pojaviti na ispitu, vježbe dijaloga i čitanja s razumijevanjem te simulacije ispita koji ćete polagati.

Koliko traje pripremni tečaj za međunarodne diplome?

Ovisno o ispitu za koji se prijavljujete i trenutnu razinu znanja koju posjedujete, preporučit ćemo vam broj sati u kojem smatramo da biste mogli biti spremni za polaganje ispita. Intenzitet grupnih priprema je jedan dan tjedno po dva školska sata, no u slučaju individualnih priprema sami određujete intenzitet. Stalnu ponudu priprema možete naći u nastavku teksta. Za testove koji nisu navedeni na popisu, potrebno nas je kontaktirati.

OPĆI ENGLESKI

Preliminary English Test (PET)

First Certificate in English (FCE)

Certificate in Advanced English (CAE)

Certificate of Proficiency in English

OPĆI NJEMAČKI

TestDaF

ÖSD

Odlučili ste se za pripremni tečaj – što dalje?

Ako želite upisati pripremni tečaj, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što dobijete povratnu informaciju, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Pipremni tečaj možete pohađati u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb