Sati 60

Tjedana 15

Vrsta tečaja opći tečaj

Potvrda da

Jezici engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski

Cijena (početni) 295 EUR / 2222.68kn (cijena sata 4.92 EUR / 37.07kn)

Ostali stupnjevi 345 EUR / 2599.40kn

Cijena sata 5.75 EUR / 43.32kn

Tečaj općeg jezika za odrasle

Bilo da želite naučiti novi jezik ili unaprijediti postojeće znanje, Smart je pravo mjesto za vas. Naši profesori i najteže cjeline čine zanimljivima i pristupačnima, a na nastavi vas čeka ugodna i opuštena atmosfera. U radu potičemo aktivno usvajanje jezika i pratimo individualni napredak svakog polaznika.

Što je tečaj općeg jezika?

Na tečaju općeg jezika, fokus je na usvajanju vokabulara potrebnog za svakodnevnu komunikaciju. Na nastavi se obrađuje širok spektar tema iz stvarnog života, što vam omogućuje razgovor na stranom jeziku. Osim vokabulara, usvojit ćete i gramatiku koja je potrebna za izražavanje. Ako vam na sam spomen gramatike pada mrak na oči, ne brinite – nećemo tražiti od vas da imenujete glagolsko vrijeme. Smart metoda naglasak stavlja na korištenje jezikom, a ne na poznavanje gramatičke terminologije.

Kako izgleda nastava na tečaju općeg jezika?

Tečajevi općeg jezika najpopularniji su odabir naših polaznika, a možete ih upisati u grupi ili individualno. Za pohađanje tečaja, potrebni su vam udžbenik i radna bilježnica, a naši profesori često izrađuju i posebne nastavne materijale.

Na satu općeg tečaja, usvajate vještine čitanja, slušanja, pisanja i usmenog izražavanja na stranom jeziku. S obzirom na to da naglasak stavljamo na komunikaciju, često ćete razgovarati s ostalim polaznicima tečaja i profesorom.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Kako nam je vaš napredak iznimno važan, poticat ćemo vas da aktivno sudjelujete na svakom satu. Pružit ćemo vam mogućnost obrađivanja dodatnih tema i organizirati aktivnosti prilagođene jezičnoj razini.

Osim same nastave, na raspolaganju su vam i besplatne individualne konzultacije s profesorom. Konzultacije možete iskoristiti za dodatno pojašnjavanje gradiva ili za dodatna pitanja koja imate o jeziku koji učite.

Koliko traje tečaj općeg jezika?

Grupni tečajevi traju 60 školskih sati, što znači dva dana u tjednu po dva školska sata. Kako biste prije svakog sata stigli ponoviti gradivo, uvijek ćete imati barem jedan dan razmaka između nastave. Ako se odlučite na individualnu nastavu, sami birate intenzitet i broj školskih sati. Kako bismo održali kvalitetu nastave, uvijek ćemo vam preporučiti minimalno 40 školskih sati.

Koji su jezici dostupni na općem tečaju?

Iako su engleski i njemački još uvijek najpopularniji, sve više naših polaznika također odabire učiti talijanski, francuski ili španjolski. Za koji se god jezik odlučite, sigurno nećete pogriješiti ulaganjem u vlastite vještine.

Odlučili ste se za tečaj općeg jezika – što dalje?

Ako želite upisati tečaj općeg jezika, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi procjena stupnja u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Ova će nam procjena pomoći da odaberemo prikladni program za vas i omogućiti vam da napredujete u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju vašeg trenutnog znanja, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Tečaj općeg jezika možete pohađati u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

Cijena tečaja: 345 EUR / 2599.40kn
(upisnina je uključena u cijenu školarine)

Broj polaznika: 7 – 12

Način plaćanja: Do 4 jednaka mjesečna obroka, do 10. u mjesecu ili jednokratno uplatom na transakcijski račun.

Skupite do 20 posto popusta:

  • 15% BACK TO SCHOOL popust (svi nastavljači)
  •  5% za avansno plaćanje
  •  5% za obiteljski popust i za drugi jezik
  • 10% za umirovljenike (klasični opći tečaj)*
  • 15% za online nastavu u grupi
  • Dovedi prijatelja i ostvari 5% popusta!
  • Polaznicima gratis gramatika + bilježnica + kemijska + Smart card!
Popusti se mogu kumulirati do maksimalno 20%, a odnose se na fizičke osobe! Za pravne osobe cijene na upit!
Više informacija o uvjetima i pogodnostima možete pronaći u našem cjeniku.

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha