Tečaj općeg jezika za odrasle

Želite li unaprijediti Vaše znanje stranog jezika? Ili pak naučiti novi jezik? Onda je Smart tečaj stranog jezika upravo za Vas. Zanimljive lekcije, ugodna atmosfera i suvremene metode, sve pod vodstvom naših stručnih i ljubaznih profesora – sve ovo Vas čeka kada upišete Smart tečaj!

Tečajevi općeg jezika u našoj školi utemeljeni su na svim pedagoškim i stručnim standardima poduke stranih jezika koje vode stručni i profesionalni profesori i predavači. Usmjereni su ka cilju aktivne komunikacije polaznika na ciljanom jeziku. U malim grupama (do maksimalno 12 polaznika), svakom polazniku se poklanja dovoljno pažnje i prati se njegov individualni napredak čime se pridonosi i kvalitetnijem usvajanju nastavnog sadržaja. Ugodna atmosfera i društvo, prilagođene i zabavne dodatne teme i aktivnosti su samo jedni od razloga zašto su nam naši polaznici vjerni i iznova se vraćaju još od 2006. godine.

Možda je razlog tome i naša SMART metoda koju smo razvili i usavršili od samog početka, a koja se zasniva na individualnoj motivaciji polaznika te aktivnom korištenju stranog jezika.

Pridružite nam se na Smart tečaju i otkrijte kako SMART metoda može i Vama pomoći da usavršite Vaše znanje stranog jezika!

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, portugalski, ruski, slovenski, kineski, švedski

Oblik nastave: individualno ili u grupi

Lokacija: Smart škola, Vaš dom, online

Intenzitet: 2×2 tjedno ili prema dogovoru (individualna nastava)

Trajanje: 60 sati ili prema dogovoru (individualna nastava)

Mogućnost online nastave: da

Napomena: za sve polaznike organizirane su besplatne konzultacije s profesorom u dogovorenom terminu, a svoje upite vezane za jezik kojeg pohađate možete slati i putem maila, naši ljubazni profesori odgovoriti će Vam na sva pitanja i nejasnoće u najkraćem mogućem roku!

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb