Tečaj poslovnog jezika

Poslovne komunikacijske vještine važne su za napredovanje na poslu. Proširivanje profesionalnog vokabulara i znanja omogućit će vam da radite učinkovitije i otvoriti nove karijerne prilike. Smart tečajevi poslovnog jezika prilagođeni su struci polaznika.

Kako izgleda nastava na tečaju poslovnog jezika?

Tečaj poslovnog jezika odabiru polaznici koji žele usavršiti poslovnu komunikaciju na stranom jeziku. Za pohađanje tečaja potreban vam je udžbenik i radna bilježnica, a naši profesori često izrađuju i posebne nastavne materijale. Nastava poslovnog jezika vezana je uz stručnu tematiku i terminologiju. Tijekom tečaja, naglasak se stavlja na situacije s kojima se svakodnevno susrećete na radnom mjestu.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Kako nam je vaš napredak iznimno važan, poticat ćemo vas da aktivno sudjelujete na svakom satu. Pružit ćemo vam mogućnost pripreme za sastanke, prezentacije, seminare i razgovore za posao.

Osim same nastave, na raspolaganju su vam i besplatne individualne konzultacije s profesorom. Konzultacije možete iskoristiti za dodatno pojašnjavanje gradiva ili za dodatna pitanja koja imate o jeziku koji učite.

Koliko traje tečaj poslovnog jezika?

Grupni tečajevi traju 50 školskih sati, što znači tri dana u tjednu po jedan školski sat. Ako se odlučite na individualnu nastavu, sami birate intenzitet i broj školskih sati. Kako bismo održali kvalitetu nastave, uvijek ćemo vam preporučiti minimalno 35 školskih sati.

Odlučili ste se za tečaj poslovnog jezika – što dalje?

Ako želite upisati tečaj poslovnog jezika, potrebno je kontaktirati nas. Trenutno nudimo poslovni tečaj engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi procjena stupnja u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Ova će nam procjena pomoći da odaberemo prikladni program za vas i omogućiti vam da napredujete u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju vašeg trenutnog znanja, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Tečaj poslovnog jezika možete pohađati u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb