Tečajevi stranih jezika u inozemstvu su prava prilika za učenje, zabavu i stjecanje novih iskustava. Ne postoji bolji način od učenja stranog jezika nego kada ga se uči u prirodnoj okolini i kada ste okruženi izvornim govornicima. Na taj način ste primorani prirodno usvajati i usavršavati gramatička pravila, vokabular i aktivnu komunikaciju. Upoznajte nove ljude, gradove i zemlje, kulturu i običaje komunicirajući i družeći se s ljudima, a pritom i učeći ono što Vas najviše zanima – strani jezik.

U suradnji s našim partnerom, Smart Vam nudi tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika u inozemstvu. U ponudi također imamo i tečaj ruskog jezika u Rusiji te tečaj japanskog jezika u Japanu. Tečajevi stranih jezika u inozemstvu namijenjeni su polaznicima s raznim stupnjevima znanja stranih jezika.

Tečajevi u inozemstvu za odrasle su fleksibilni i sami možete birati odlazak te trajanje tečaja. Postoji mogućnost grupne ili pak individualne nastave. Osim toga, prilikom prijave Smart škola Vam daruje vaučer s kojim ostvarujete dodatne popuste na grupne programe!

Želite li pohađati tečaj stranog jezika u inozemstvu, nudimo brojne tečajeve u raznim terminima. Obratite nam se na mail info@smart-jezici.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru pravog tečaja za Vas!

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb