Smart EDU

Zbog natrpanih programa i velikih razreda u školi, mnogo djece se bori sa školskim gradivom. Bez obzira na uzrok problema, kao roditelj želite ga riješiti jer ste zabrinuti za budućnost svog djeteta. Instrukcije se mogu organizirati u prostorima Smart škole, u vašem domu ili online. 

U Smart školi možete naći instrukcije za sve predmete za osnovnu i srednju školu, čitanje lektire pa sve do pisanja zadaća, a najbolji rezultati se postižu redovnim dolascima i kontinuiranim radom. Naš je pristup učinkovit jer pomažemo vašem djetetu da razumije zašto, a ne da uči pravila napamet. Vjerujemo da je razumijevanje jedini pravilan način za učenje gradiva. Upravo zbog toga smo razvili našu Smart metodu, koja potiče razumijevanje i komunikaciju kroz stvarne primjere. U sklopu usluge  dnevni boravak a može biti zasebno odnosno mjesto gdje će Vaše dijete učiti, pisati zadaću, čitati lektiru ili družiti se i igrati s vršnjacima od 9 do 17 sati. 

Osim navedenog u ponudi su i pripreme za maturu i upis na fakultete. 

Cjeloživotno učenje ključno je u 21. stoljeću. Ta činjenica temelj je cjelokupnog Smart EDU programa. Kroz suradnje s poznatim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu, Smart EDU nudi polaznicima svih životnih dobi zanimljive i korisne edukacije, tečajeve i programe za daljnje obrazovanje i razvoj. Od škola u inozemstvu gdje možete usavršiti strani jezik, do specijaliziranih tečajeva na kojima možete razviti nove vještine i znanja, Smart EDU nudi niz savršenih prilika za cjeloživotno učenje.

Smart EDU programi

DNEVNI BORAVAK

SMART EDU

Želite li da vaše dijete bude u ugodnom društvu, zabavlja se ili uči pod stručnim vodstvom? Smart je idealno mjesto za ponavljanje gradiva, pisanje zadaća, čitanje lektire, instrukcije ili igru.
u terminima od 9 do 17 sati naša vrata su otvorena za vaše mališane, potrebno je odabrati opciju iz naših paketa ili jednostavno najaviti dolazak djeteta ako se radi o povremenim dolascima.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak - petak

09 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb