SMART KIDS

ljetni kamp za djecu
ljetni kamp za djecu
SMART KIDS

OPĆENITO O NASTAVI

Naši profesori su razvili SMART metodu koja stavlja naglasak na aktivnosti kojima se razvija dječja kreativnost i samostalnost u radu, a koje se temelje na najsuvremenijim svjetskim metodama.

Princip našeg rada je učenje kroz zanimljive i zabavne sadržaje, jer u takvom okruženju dijete uči spontano, bez straha od pogreške te upoznaje druge kulture, što potiče toleranciju i razumijevanje, ne samo svoje već i stranih kultura.

Smart kids program ranog učenja jezika podijeljen je na 3 razine, odnosno pristupa: PRESCHOOL (4-6 godina), SCHOOL 1 (7-9), SCHOOL 2 (10-13). Različite aktivnosti i suvremeni materijali prilagođeni su dobi i sposobnosti djeteta.

Program đačkih tečajeva (SCHOOL 1 i 2) prati djetetov psihofizički razvoj, mogućnosti i interese, a posebna pažnja posvećuje se aktivnostima kojima se nadopunjuju i obogaćuju nastavni plan i program.

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Djeca koja uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja.

SMART KIDS TEČAJEVI

komentari polaznika

Naše dijete je u godinu dana zavoljelo strani jezik, u početku nismo bili sigurni kako će prihvatiti engleski, ali je profesor Marko učinio sve da on bez engleskog više ne može!

MAMA VERICA

Škola ima odlične programe i profesore, programi su prilagođeni uzrastu kao i metode rada, djeca su pokazala na testovima i priredbama zavidno znanje jezika, tokom cijele godine djeca su imala brojne dodatne vannastavne aktivnosti što nismo očekivali i to je oduševilo naše dijete a i nas.

TATA IGOR

Izuzetno sam zadovoljna sa odabranom školom Smart. Svi su vrlo pristupačni i ljubazni te na profesionalan način pristupaju svom radu. Naročito sam zadovoljna što se pored gradiva iz knjige uvode i igre te se na taj način dodatno vježba konverzacija i gramatika. Samo tako nastavite.

Smart kids časopis

NAJNOVIJI BROJ

ARHIVA

Naši partneri

 

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak - petak

09 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb