Općenito o nastavi

Naši profesori su razvili SMART metodu koja stavlja naglasak na aktivnosti kojima se razvija dječja kreativnost i samostalnost u radu, a koje se temelje na najsuvremenijim svjetskim metodama.

Princip našeg rada je učenje kroz zanimljive i zabavne sadržaje, jer u takvom okruženju dijete uči spontano, bez straha od pogreške te upoznaje druge kulture, što potiče toleranciju i razumijevanje, ne samo svoje već i stranih kultura.

Smart kids program ranog učenja jezika podijeljen je na 3 razine, odnosno pristupa: PRESCHOOL (3-6 godina), SCHOOL 1 (7-9), SCHOOL 2 (10-13).  Različite aktivnosti i suvremeni materijali prilagođeni su dobi i sposobnosti djeteta.

Program đačkih tečajeva (SCHOOL 1 i 2) prati djetetov psihofizički razvoj, mogućnosti i interese, a posebna pažnja posvećuje se aktivnostima kojima se nadopunjuju i obogaćuju nastavni plan i program.

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Djeca koja uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja.

Upis

Početni tečajevi

Početni engleski dački

UTO/ČET 18:15-19:00 h

Početni njemački đački

PON/SRI 17:15-18:00 h

Početni talijanski đački

UTO/ČET 17:15-18:00 h

Početni francuski đački

PON/SRI 17:15-18:00 h

Početni španjolski đački

UTO/ČET 17:15-18:00 h

“Let’s dance” (predškolski)

UTO/ČET (1x tjedno) 17:15-18:00 h

“Tanzen” (predškolski)

PON 17:15-18:00 h

Upisi za djecu

info@smart-jezici.hr

01/3874 355

Poklon za svakog polaznika: gramatika + torba + bilježnica + kemijska + Smart card

Besplatno inicijalno i završno testiranje!

Inicijalno testiranje za djecu: obavezna najava na e-mail info@smart-jezici.hr!

Ogledni sat za predškolce: pozivamo Vas na ogledni sat njemačkog i engleskog jezika.
Molimo vas da svoj dolazak obavezno najavite na e-mail: info@smart-jezici. Pripremili smo poklone iznenađenja za nove polaznike!

Mišljenja

Naše dijete je u godinu dana zavoljelo strani jezik, u početku nismo bili sigurni kako će prihvatiti engleski, ali je profesor Marko učinio sve da on bez engleskog više ne može!

Mama Verica

Škola ima odlične programe i profesore, programi su prilagođeni uzrastu kao i metode rada, djeca su pokazala na testovima i priredbama zavidno znanje jezika, tokom cijele godine djeca su imala brojne dodatne vannastavne aktivnosti što nismo očekivali i to je oduševilo naše dijete a i nas.

Tata Igor

Izuzetno sam zadovoljna sa odabranom školom Smart. Svi su vrlo pristupačni i ljubazni te na profesionalan način pristupaju svom radu. Naročito sam zadovoljna što se pored gradiva iz knjige uvode i igre te se na taj način dodatno vježba konverzacija i gramatika. Samo tako nastavite.

Smart kids časopis

Naši partneri

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb