Instrukcije

Ako ste kliknuli na instrukcije na našoj stranici, i sami znate da predavanje u školi ponekad nije dovoljno. Zato u Smart školi nudimo instrukcije za osnovnu i srednju školu te pripreme za državnu maturu.

Instrukcije stranog jezika

Zbog natrpanih programa i velikih razreda u školi, mnogo djece se bori s razumijevanjem stranog jezika. Bez obzira na uzrok problema, kao roditelj želite ga riješiti jer ste zabrinuti za budućnost svog djeteta. Instrukcije se mogu organizirati u prostorima Smart škole, u vašem domu ili online.

U Smart školi možete naći instrukcije za sve povezano s jezikom, počevši od vokabulara i gramatike pa sve do lektire. Naš je pristup učinkovit jer pomažemo vašem djetetu da razumije zašto, a ne da uči pravila napamet. Vjerujemo da je razumijevanje jedini pravilan način za učenje jezika. Upravo zbog toga smo razvili našu Smart metodu, koja potiče razumijevanje i komunikaciju kroz stvarne primjere.

Koliko traju instrukcije?

Kako bismo osigurali kvalitetu instrukcija i prilagodili tempo vašem djetetu, razgovarat ćemo s vama o problemima s kojima se susreće. Nakon toga ćemo procijeniti potreban broj sati. Tijekom trajanja instrukcija, naši će profesori komunicirati s vama i javljati vam napredak te potencijalne nove probleme koji su nastali uvođenjem novog gradiva u školi.

Odlučili ste se za instrukcije – što dalje?

Ako želite upisati dijete na instrukcije, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi razgovor s vama i vašim djetetom. Taj će nam razgovor pomoći da otkrijemo probleme u razumijevanju i omogućiti da vaše dijete napreduje u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju, ostaje vam samo odabrati tip instrukcija koji želite. Vaše dijete može pohađati instrukcije u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb