Jezična igraonica za predškolce

Jezična igraonica za predškolce osmišljena je kao učenje jezika kroz zabavu, a primarni je cilj, na što jednostavniji i spontaniji način, uvesti dijete u svijet stranog jezika.

Program jezične igraonice podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu, a odvija se dva puta tjedno u jutarnjim ili popodnevnim satima.

Djeca uče jezik na spontan, opušten način, u kreativnoj atmosferi, prema programu kojeg su osmislili stručni profesori i odgajatelji. Dok slične škole temelje rano usvajanje jezika kroz ponavljanje, mi djecu aktivno uključujemo u komuniciranje na stranom jeziku kroz zabavne aktivnosti.

Naši su profesori mlade osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, pouzdane, fleksibilne, kreativne, a prošli su posebnu edukaciju unutar škole te se redovito usavršavaju i prate svjetske trendove u podučavanju jezika.

Literaturu koju koristimo u nastavi izdaju provjerene svjetske izdavačke kuće (Oxford University Press, Hueber, Alma edizioni itd.), no planovi i programi za sve naše tečajeve a tako i igraonice je moguće krojiti po potrebama naših polaznika.

Stupnjevi: početni i napredni

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski

Oblik nastave: u grupi

Intenzitet: 2×1 tjedno

Lokacija: Smart škola, online

Mogućnost online nastave: da

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb