Opći tečajevi za djecu

Istraživanja pokazuju da rano uvođenje djece u svijet stranih jezika omogućuje točniji izgovor, razvijanje kreativnog razmišljanja te oslobađanje od straha govora na stranom jeziku. Na temelju toga smo razvili i naš Smart kids program općih tečajeva za djecu.

Oni su koncipirani kao aktivno učenje stranog jezika kroz igru, ples i zabavu. Naši stručni profesori već godinama uspješno spontano uvode djecu u svijet stranog jezika koja nam se iz godine u godinu redovito vraćaju.

Prirodno usvajanje jezika i gramatike je jedini pravi način za svladavanje stranog jezika te su naši stručni i iskusni profesori tijekom godina osmislili Smart metodu učenja jezika (za velike i male) koju uspješno primjenjuju. Profesori su iskusni, stručni i pristupačni te tijekom rada u našoj školi redovno prolaze edukacije i usavršavanja čije rezultate itekako osjete naši polaznici. U svom radu se koriste modernim alatima te popularnim mobilnim aplikacijama (Tik Tok, razne društvene igre i sl.) koje su našoj djeci itekako poznate te ih vješto koriste kako bi uključili naše najmlađe u svijet aktivnog korištenja jezika.

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Djeca koja uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja.

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski

Oblik nastave: individualno ili u grupi

Intenzitet: 1×3 / 1×2 / 2×2 ili prema dogovoru (individualna nastava)

Lokacija: Smart škola, Vaš dom, online

Trajanje: 70 sati ili prema dogovoru (individualna nastava)

Mogućnost online nastave: da

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb