Sati 65

Tjedana 30

Vrsta tečaja dječji tečaj

Potvrda da

Jezici engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski

Cijena 435-50%= 217.50 (EUR) / 1638.75kn

(Cijena sata 3.35 EUR / 25.24kn)

Opći tečajevi za djecu

Istraživanja pokazuju da rano uvođenje djece u svijet stranih jezika omogućuje točniji izgovor, razvijanje kreativnog razmišljanja te oslobađanje od straha govora na stranom jeziku. Naši Smart Kids programi temeljeni su na Smart metodi te potiču aktivno učenje stranog jezika kroz igru, ples i zabavu.

Što je tečaj općeg jezika?

Na tečaju općeg jezika, fokus je na usvajanju vokabulara potrebnog za svakodnevnu komunikaciju. Na nastavi se obrađuje širok spektar tema iz stvarnog života, što vašoj djeci omogućuje razgovor na stranom jeziku. Osim vokabulara, usvojit će i gramatiku koja je potrebna za izražavanje. Ako vam na sam spomen gramatike pada mrak na oči, ne brinite – nećemo tražiti od vaše djece da imenuju glagolsko vrijeme. Smart metoda naglasak stavlja na korištenje jezikom, a ne na poznavanje gramatičke terminologije.

Kako izgleda nastava na tečaju općeg jezika?

Tečajevi općeg jezika najpopularniji su odabir naših polaznika, a možete ih upisati u grupi ili individualno. Za pohađanje tečaja, potrebni su udžbenik i radna bilježnica, a naši profesori često izrađuju i posebne nastavne materijale.

Na satu općeg tečaja, vaše dijete usvaja vještine čitanja, slušanja, pisanja i usmenog izražavanja na stranom jeziku. S obzirom na to da naglasak stavljamo na komunikaciju, često će razgovarati s ostalim polaznicima tečaja i profesorom.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Kako nam je napredak vaše djece iznimno važan, poticat ćemo ih da aktivno sudjeluju na svakom satu. Pružit ćemo im mogućnost obrađivanja dodatnih tema i organizirati aktivnosti prilagođene jezičnoj razini. Dostupni su opći tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika.

Tijekom same nastave, naši profesori koriste interaktivne aplikacije poput Kahoot kvizeva i društvenih igara. Potičemo individualni napredak svakog djeteta i stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja prije, tijekom i nakon nastave.

Koliko traje tečaj općeg jezika?

Grupni tečajevi traju 65 školskih sati. Ovisno o dobi grupe, tečajevi se odvijaju tri dana tjedno po jedan školski sat, dva dana tjedno po jedan školski sat, ili dva dana tjedno po dva školska sata.  Kako bi vaše dijete prije svakog sata stiglo ponoviti gradivo, uvijek će imati barem jedan dan razmaka između nastave. Ako se odlučite na individualnu nastavu, sami birate intenzitet i broj školskih sati. Kako bismo održali kvalitetu nastave, uvijek ćemo vam preporučiti minimalno 50 školskih sati.

Odlučili ste se za tečaj općeg jezika – što dalje?

Ako želite upisati dijete na tečaj općeg jezika, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi procjena stupnja u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Ova će nam procjena pomoći da odaberemo prikladni program za vaše dijete i omogućiti da napreduje u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju trenutnog znanja, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Tečaj općeg jezika vaše dijete može pohađati u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

Cijena tečaja: 217.50 EUR / 1638.75kn

Način plaćanja: Do 9 jednakih mjesečnih obroka, do 10. u mjesecu ili jednokratno uplatom na transakcijski račun.

Skupite do 20 posto popusta:

  • 10% BACK TO SCHOOL popust (svi nastavljači)
  •  5% za avansno plaćanje
  • 5% za drugi jezik ili drugog člana obitelji
  • 5% za treći jezik ili trećeg člana obitelji
  • 10% za umirovljenike (klasični opći tečaj)*
  • 15% za online nastavu u grupi
  • Dovedi prijatelja i ostvari 5% popusta!
  • Pokloni za polaznike: bookmark + torba + bilježnica +  kemijska + smart card
Popusti se mogu kumulirati do maksimalno 20%.
Više informacija o uvjetima i pogodnostima možete pronaći u našem cjeniku.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak - petak

09 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb