Sati 30

Tjedana 30

Vrsta tečaja tečaj kroz ples, pjesmu i učenje

Potvrda da

Jezici engleski, njemački

Cijena 1951,44 kn-50% = 975,72 kn

Cijena u EUR 129.36

Znanstveno je dokazano da djeca najbolje uče dok se zabavljaju. Upravo zato smo osjetili potrebu predstaviti nešto što manjka na području učenja stranog jezika za naše najmlađe. Smart škola pruža vam mogućnost da djeca uče jezik uz pjesmu i ples umjesto standardnog učenja uz knjigu.

Kako izgleda nastavni sat?

Program podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu. Djeca uče jezik na spontan i opušten način u kreativnoj atmosferi. Uz zabavan pristup učenju, djecu se potiče na fizičku aktivnost, a ovaj način učenja idealan je za djecu sa smanjenom koncentracijom. Dostupni su programi za engleski i njemački jezik.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Naši su profesori mlade osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom. Pouzdani su, fleksibilni, kreativni, a prošli su posebnu edukaciju unutar škole te se redovito usavršavaju i prate svjetske trendove u podučavanju jezika. Tijekom školske godine, organiziramo nekoliko oglednih satova na kojima se možete uvjeriti da vaše dijete uči, igra se i zabavlja.

Koliko traje tečaj?

Program je dostupan cijele školske godine, a vaše se dijete može pridružiti kada želi. Nastava se odvija jednom tjedno po jedan školski sat popodne. Kako bi vaše dijete imalo vremena za igru i druženje izvan škole, između nastave je uvijek slobodan minimalno jedan dan.

Odlučili ste se za upis – što dalje?

Ako želite upisati dijete u program plesanja i učenja, potrebno je kontaktirati nas. Važno je napomenuti da je minimalna dob za upis 4 godine. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Vaše dijete može tečaj u Smart školi ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

9 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb