Znanstveno je dokazano da djeca najbolje uče dok se zabavljaju. Djeca vole pjevati, plesati i igrati inovativne i zabavne igre. Upravo zato smo osjetili potrebu predstaviti nešto što manjka na području učenja stranog jezika za naše najmlađe. A to je odmak od standardnog učenja jezika uz knjigu i povremen ples i pjesmu i uvod djece u čaroban svijet čiste zabave. Upišite svoje dijete na naš inovativan tečaj „Let’s dance“ za najmlađe. Pružite im iskustvo kakve druge škole stranih jezika rijetko pružaju. Ako sumnjate, posjetite nas na demo satu i pogledajte svoje dijete kako usvaja vokabular stranog jezika a da to nije ni svjesno.

Program se odvija tijekom cijele školske godine, 2 puta tjedno po 1 školski sat u popodnevnim satima, a sudjelovati mogu svi predškolci od 3 godine nadalje.

U jednoj školskoj godini koliko i traje naš tečaj (no dijete se može pridružiti kada to želi), organizirali smo i nekoliko oglednih satova gdje nas možete posjetiti i na samom satu i uvjeriti se kako ste za svoje dijete napravili najbolju moguću stvar.

Prednosti programa:

  • tečaj 3 u 1: ples, pjesma i učenje stranog jezika (engleski, njemački ili talijanski)
  • zabavan pristup učenju
  • poticanje djece na fizičku aktivnost
  • olakšano učenje djeci sa slabijom koncentracijom

Jezici: engleski, njemački ili talijanski

Intenzitet: 2×1 tjedno

Dob: 3+

Lokacija: Smart škola

Pošaljite upit

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb