Smart teens tečajevi stranih jezika

Smart Teens tečajevi stranih jezika namijenjeni su i tematski prilagođeni srednjoškolcima. Učenici su uključeni u aktivnu komunikaciju na stranom jeziku, a tijekom nastave se koristi moderna tehnologija i srednjoškolcima bliske aplikacije.

Što je Smart teens tečaj?

Smart teens tečajevi dostupni su na stupnjevima B1.1 – B2.4. U grupama od maksimalno 10 polaznika obrađuje se širok spektar tema iz stvarnog života, što omogućuje komunikaciju na stranom jeziku. Osim vokabulara, radi se i na gramatici potrebnoj za izražavanje. Ako vam na sam spomen gramatike pada mrak na oči, ne brinite – naši profesori i najtežu lekciju čine pristupačnom i zanimljivom.

Npr. organiziraju se debate, jednostavne kulinarske aktivnosti (palačinke, churrosi, engleski čaj i sl.), koriste se interaktivni audio-vizualni materijali koji su gotovo neizbježni u današnje vrijeme (Kahoot kvizovi, Wordwall interaktivne igre, Tik Tok aplikacija itd.) te prezentacije i radionice koje za cilj prvenstveno imaju da se polaznici oslobode straha komuniciranja na stranom jeziku te da praktično koriste jezik u svakodnevnim situacijama.

Kako izgleda nastava na Smart teens tečaju?

Smart teens tečajevi mogu se upisati u grupi ili individualno. Za pohađanje tečaja, potrebni su udžbenik i radna bilježnica, a naši profesori često izrađuju i posebne nastavne materijale. Moguće je upisati engleski, njemački, talijanski, španjolski ili francuski jezik.

Tijekom tečaja, usavršavaju se vještine čitanja, slušanja, pisanja i usmenog izražavanja na stranom jeziku. S obzirom na to da naglasak stavljamo na komunikaciju, često će razgovarati s ostalim polaznicima tečaja i profesorom.

Kako bismo približili jezik i kulturu tinejdžerima, tijekom tečaja se organiziraju debate, jednostavne kulinarske aktivnosti (npr., palačinke, churros, engleski čaj) i koriste se razni audio-vizualni materijali.

Kako se osigurava napredak znanja stranog jezika?

Kako nam je napredak vaših tinejdžera iznimno važan, poticat ćemo ih da aktivno sudjeluju na svakom satu. Pružit ćemo im mogućnost obrađivanja dodatnih tema i organizirati aktivnosti prilagođene jezičnoj razini.

Tijekom same nastave, naši profesori koriste interaktivne aplikacije poput Kahoot kvizeva i društvenih igara. Potičemo individualni napredak i stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja prije, tijekom i nakon nastave.

Koliko traje teens tečaj?

Grupni tečajevi traju 50 školskih sati, što znači tri školska sata jedan dan u tjednu. Ako se odlučite na individualnu nastavu, sami birate intenzitet i broj školskih sati. Kako bismo održali kvalitetu nastave, uvijek ćemo vam preporučiti minimalno 30 školskih sati.

Odlučili ste se za teens tečaj – što dalje?

Ako želite upisati teens tečaj jezika, potrebno je kontaktirati nas. Nakon što saznamo za koji ste jezik zainteresirani, slijedi procjena stupnja u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Ova će nam procjena pomoći da odaberemo prikladni program za vaše tinejdžere i omogućiti da napreduju u znanju. Nakon što dobijete povratnu informaciju o stupnju trenutnog znanja, ostaje vam samo odabrati tip tečaja koji želite. Teens tečaj može se pohađati u Smart školi, u vlastitom domu ili online. Sve mogućnosti koje nudimo možete naći ovdje.

Cijena tečaja: 2524,06 kn/335 EUR

Intenzitet: 1×3 sata subotom (semestralno), 50 šk.sati

Način plaćanja: Do 9 jednakih mjesečnih obroka, do 10. u mjesecu ili jednokratno uplatom na transakcijski račun.

Pokloni za polaznike: bookmark + torba + bilježnica +  kemijska + smart card

Više informacija o uvjetima i pogodnostima možete pronaći u našem cjeniku.

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

12 - 20 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb