Smart teens tečajevi stranih jezika

Smart Teens tečajevi stranih jezika su programi unutar škole Smart koji srednjoškolcima na dinamičan i njima tematski prilagođen način pruža mogućnost usvajanja stranog jezika.

Srednjoškolci prate trendove, a tako i naši profesori koji su uključeni u sve aspekte modernih tehnologija i aplikacija te ih aktivno koriste na nastavi. Sa učenicima se aktivno komunicira isključivo i samo na stranom jeziku te ih se potiče na prirodno usvajanje novog vokabulara kroz razne aktivnosti.

Npr. organiziraju se debate, jednostavne kulinarske aktivnosti (palačinke, churrosi, engleski čaj i sl.), koriste se interaktivni audio-vizualni materijali koji su gotovo neizbježni u današnje vrijeme (Kahoot kvizovi, Wordwall interaktivne igre, Tik Tok aplikacija itd.) te prezentacije i radionice koje za cilj prvenstveno imaju da se polaznici oslobode straha komuniciranja na stranom jeziku te da praktično koriste jezik u svakodnevnim situacijama.

Nastavni programi i stupnjevi Smart Teens tečajeva u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR), a udžbenici se s brigom pažljivo odabiru kako bi tematski udovoljili potrebama naših aktivnih srednjoškolaca.

Grupe imaju maksimalno 10 polaznika, što omogućava neprestanu interakciju, kako s profesorom, tako i među samim polaznicima.

Stupnjevi: B1.1 – B2.4

Oblik nastave: individualno ili u grupi

Intenzitet: 1×3 ili prema dogovoru (individualna nastava)

Lokacija: Smart škola, Vaš dom, online

Mogućnost online nastave: da

RADNO VRIJEME ADMINISTRACIJE:

ponedjeljak – petak

09-17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb