Smart prijevodi

Iskusni tim sudskih tumača, visokokvalificiranih prevoditelja, profesora i lektora, specijaliziran je za različita područja prijevoda i lektura. Jamstvo kvalitete čini naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo godinama.

NAŠE USLUGE PRIJEVODA

Napomene

Za pismene prijevode i lekture cijena se obračunava prema kartici koja služi kao osnova za obračun. 1 autorska kartica iznosi 1.500 slovnih mjesta s razmacima. Minimalna jedinica za obračun je 1 kartica. Cijena hitnih prijevoda i lektura se uvećava za 50% više u odnosu na redovnu cijenu. Cijene usluga prevođenja i lektoriranja variraju ovisno o količini, vrsti i kompleksnosti teksta, tehničkoj obradi (skeniranju i sl.), te o roku i načinu isporuke. Za stalne klijente nudimo posebne uvjete! Ekskluzivni ugovor s nama omogućava brže i lakše odvijanje poslova. Našim stalnim klijentima ugovorom pružamo povoljnije cijene prijevoda i bolje uvjete.

Dokumente isporučujemo e-mailom, poštom i osobno (ovjerene).

Pogledajte naš cjenik
Smart prijevodi

Reference

Smart prijevodi
Smart prijevodi
Smart prijevodi
Smart prijevodi

Dosljednost, profesionalnost, pedantnost i brzina odlike su koje krase Smart Grupu kada je u pitanju prevođenje na slovenski jezik.

Projekt pokretanja slovenskog weba Poliklinike Bagatin prošao je besprijekorno dijelom zahvaljujući i partneru poput Smart grupe.

Vesele me projekti koji tek slijede, jer znam da surađujem s profesionalcima.

– Iva Hrešćan, Voditeljica Marketinga Poliklinike Bagatin

Zahvaljujemo SMART PRIJEVODIMA na uspješno realiziranoj poslovnoj suradnji u vidu prevođenja tekstova za web stranicu na čak 4 jezika: njemački, engleski, talijanski i ruski. Kvalitetni i lektorirani prijevodi te brzina i povoljne cijene usluga, garantiraju, da ćemo do daljnjega ostati njihovi vjerni klijenti.

 Daniela Kos, voditeljica projekta
poslovniturizam.com

Izuzetno smo zadovoljni poslovnom suradnjom, u vidu konsekutivnog prevođenja, za našu tvrtku Alumil Zagreb d.o.o., koja je dio svjetske grupacije Alumil S.A. sa sjedištem u Grčkoj.

Profesionalnim pristupom i izuzetnim angažmanom djelatnika Smart grupe ostvarili smo vrhunski rezultat i uvelike olakšali komunikaciju na vrlo zahtjevnom ekonomskom području. 
S obzirom na navedeno, slobodni smo Vas i u buduće angažirati na spomenutom području te se veselimo daljnjoj suradnji.

S poštovanjem,

– direktor Daniel Đakić, d.i.s., Alumil Zagreb d.o.o.

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak - petak

09 - 17 sati

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb