Smart prijevodi

Iskusni tim sudskih tumača, visokokvalificiranih prevoditelja, profesora i lektora, specijaliziran je za različita područja prijevoda i lektura. Jamstvo kvalitete čini naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo godinama.

Naše usluge
Smart prijevodi

PISMENI PRIJEVODI

Pismeno prevođenje obuhvaća prijevode materijala bez ovjere poput: web stranica, turističkih vodiča, brošura, dopisa, stručne literature iz područja ekonomije, financija, medicine, prava itd.

Pošaljite upit
Smart prijevodi

SIMULTANO PREVOĐENJE

Smartov tim simultanih prevoditelja ima dugogodišnje iskustvo te jamči vrhunsku kvalitetu prijevoda za vrijeme simpozija, međunarodnih konferencija, seminara, radionica, sajmova, konferencija za novinare, prezentacija, sjednica, skupština itd.

Pošaljite upit
Smart prijevodi

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE

Konsekutivno prevođenje obično se izvodi u prisutnosti manjeg broja ljudi (poslovni sastanci, sastanci kod odvjetnika, javnog bilježnika i sl.). Konsekutivni prevoditelj prevodi na ciljani jezik za vrijeme stanke u izlaganju govornika.

Pošaljite upit
Smart prijevodi

CHUCHOTAGE

Prijevod šapatom je usluga prevođenja pri kojoj prevoditelj sjedi blizu osobe kojoj je potreban prijevod te joj tiho, ali razgovjetnim glasom i jasno tumači tj. prevodi izgovoreni tekst.

Pošaljite upit
Smart prijevodi

SUDSKI TUMAČI

Pisani prijevodi s ovjerom sudskih tumača podrazumijevaju prijevode koji imaju pravnu valjanost i istovjetni su originalu što jamči sudski tumač za pojedini jezik.

Prijevodi ovjereni od strane ovlaštenoga sudskog tumača uključuju: prijevode osobnih dokumenata, prijevode pravnih dokumenata, prijevode dokumentacije trgovačkih društava, prijevode medicinske i farmaceutske dokumentacije, prijevode tehničke dokumentacije, prijevode ostalih stručnih tekstova.

Pošaljite upit
Smart prijevodi

LEKTURA I KOREKTURA

Lektoriramo i korigiramo sve vrste tekstova u najkraćem mogućem roku.

Lektura podrazumijeva stilsku i jezičnu obradu tekstova prema normi i pravilima službenog pravopisa Republike Hrvatske uz savjetovanje s ostalom prihvaćenom stručnom literaturom (rječnicima, strukovnim rječnicima, jezičnim savjetnicima i sl.).

Pošaljite upit
Smart prijevodi

PRIJEVOD UZ PRATNJU

Naši prevoditelji specijalizirani su za pratnju stranih gostiju, za vrijeme njihovih dnevnih aktivnosti, poput razgledavanja grada i shopping-a, ali i za vrijeme poslovnih sastanaka, konferencija i slično. Prevoditelj će za Vas prevoditi s Vašeg jezika ali i na strani jezik tako da možete biti opušteni jer je s Vama osoba koja razumije Vas i Vašu kulturu, kao i kulturu Vašeg sugovornika ili okoline te Vam može pomoći, savjetovati Vas i pratiti Vas gdje god je to potrebno.

Pošaljite upit

Napomene

Za pismene prijevode i lekture cijena se obračunava prema kartici koja služi kao osnova za obračun. 1 autorska kartica iznosi 1.500 slovnih mjesta s razmacima. Minimalna jedinica za obračun je 1 kartica. Cijena hitnih prijevoda i lektura se uvećava za 50% više u odnosu na redovnu cijenu. Cijene usluga prevođenja i lektoriranja variraju ovisno o količini, vrsti i kompleksnosti teksta, tehničkoj obradi (skeniranju i sl.), te o roku i načinu isporuke. Za stalne klijente nudimo posebne uvjete! Ekskluzivni ugovor s nama omogućava brže i lakše odvijanje poslova. Našim stalnim klijentima ugovorom pružamo povoljnije cijene prijevoda i bolje uvjete.

Dokumente isporučujemo e-mailom, poštom i osobno (ovjerene).

Pogledajte naš cjenik
Smart prijevodi

Reference

Smart prijevodi
Smart prijevodi
Smart prijevodi
Smart prijevodi

Dosljednost, profesionalnost, pedantnost i brzina odlike su koje krase Smart Grupu kada je u pitanju prevođenje na slovenski jezik.

Projekt pokretanja slovenskog weba Poliklinike Bagatin prošao je besprijekorno dijelom zahvaljujući i partneru poput Smart grupe.

Vesele me projekti koji tek slijede, jer znam da surađujem s profesionalcima.

– Iva Hrešćan, Voditeljica Marketinga Poliklinike Bagatin

Zahvaljujemo SMART PRIJEVODIMA na uspješno realiziranoj poslovnoj suradnji u vidu prevođenja tekstova za web stranicu na čak 4 jezika: njemački, engleski, talijanski i ruski. Kvalitetni i lektorirani prijevodi te brzina i povoljne cijene usluga, garantiraju, da ćemo do daljnjega ostati njihovi vjerni klijenti.

 Daniela Kos, voditeljica projekta
poslovniturizam.com

Izuzetno smo zadovoljni poslovnom suradnjom, u vidu konsekutivnog prevođenja, za našu tvrtku Alumil Zagreb d.o.o., koja je dio svjetske grupacije Alumil S.A. sa sjedištem u Grčkoj.

Profesionalnim pristupom i izuzetnim angažmanom djelatnika Smart grupe ostvarili smo vrhunski rezultat i uvelike olakšali komunikaciju na vrlo zahtjevnom ekonomskom području. 
S obzirom na navedeno, slobodni smo Vas i u buduće angažirati na spomenutom području te se veselimo daljnjoj suradnji.

S poštovanjem,

– direktor Daniel Đakić, d.i.s., Alumil Zagreb d.o.o.

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak - petak

09 - 17 sati

Adresa: Ul. Franje Petračića 6, 10000, Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb